Moncler Vinterjacka Online 2013 år, Moncler sommarkläder online billig.

Boz är en programvara ingenjör på Facebook. Han anthropomorphize inte allt, bara News Feed moncler skor. Vilket är en robot. Facebook handlar om att dela, vara det genom din profil, foton, anteckningar, meddelanden, inlägg Wall, grupper, eller något annat på platsen. Vi är ständigt bygga och förbättra verktyg så att folk kan se saker som de delar ses bara av de personer de vill se det. Det är upp till varje person att bestämma vilka verktyg de vill använda, och bestämma vem som kan se vad. Men det finns vissa typer av delning som vi sett mer och mer att vi inte kan bygga verktyg för och är, i våra sinnen, typ av tvivelaktig. Vi ville peka några av dem här ute moncler kläder, så kanske folk kommer att tänka två gånger innan du gör dem i framtiden. 1. Utstationering telefonnummer på grupp och evenemang WallsIt är ett effektivt sätt att ge ditt nummer till dina vänner, men det är också ett bra sätt att ge det till människor du inte känner. Massor av människor skapar grupper på Facebook om borttappade mobil telefoner. I teorin, dessa är ett enkelt och effektivt sätt att återställa en hel del förlorade siffror. I verkligheten, med människor att publicera sina telefonnummer på gruppen Wall, dessa grupper ger ett olyckligt exempel på människor att sätta privata uppgifter i den offentliga sfären. De saker du lägger i globala grupper och händelser kan vara synliga till någon på Facebook. Om du blir inbjuden till en grupp eller händelse om en förlorad telefon, med alla medel, ge din vän ditt nummer, men använd ett Facebook-meddelande.

Acceptera Random vänförfrågningar Friending är en sekretessinställning på Facebook. Det låter konstigt, men det är sant C när du blivit vän med någon, du utsätter hela din profil till dem monclere. Nu är det inte som om du har ditt personnummer i din profil eller något , men det är fortfarande en bra idé att tänka på vem du låter se din information. Vi berättar aldrig folk när du avvisar en vänförfrågan, så du ska inte må dåligt över sjunkande dem från personer som du inte riktigt vet. Att dela ditt lösenord Tänk skräcken för att logga in på ditt konto och se alla dina bilder avlägsnas, torkas din profil info ut, din vänlista töms, dina meddelanden raderade C allt av en ilsken ex eller en sårad vän. Det är ingen vacker bild. Berätta din andra större eller bästa vän ditt Facebook-lösenord kan verka som en säker sak att göra, men lösenorden är tänkt att vara privat för en mycket bra anledning. Varje dag får vår kundsupport e-post från människor som blir förrådd av någon som känner till deras Facebook-inloggning info. Låt inte detta hända dig. Lägger upp bilder på människor som gör olagliga stuffSorry moncler lisette, inte på Facebook. Vi hatar att se historier om människor bli busted för grejer de lägger ut på Facebook. Men lite sunt förnuft kan räcka långt när det gäller att publicera bildbevis på en förseelse eller brott. Under 21? Förmodligen bäst att inte lägga upp en bild av att keg stand från förra helgen. Inte i Amsterdam? Förmodligen bättre att ha bilder på några illegala substanser utanför Facebook. Inte ett stort fan av att bära kläder? Förmodligen värt att lämna ut de full frontal skott. Ezra Callahan är en senior produktchef på Facebook. Det finns inga full frontal skott av honom på Facebook.

Från och med idag, kommer Facebook att börja så att användarna kan ge varandra gåvor, små symboliska mynt av uppskattning, som lever på din profil. I denna samling av gåvor på Facebook, alla objekt är $ 1 vardera och nettobehållningen för februari månad går till bröstcancerforskningen välgörenhet, Komen för boten. Gåvor kan ges privat eller offentligt. När du ger en allmän gåva, går det i mottagarens Gift Box och meddelandet går på mottagarens Wall. När du ger en privat gåva jackor moncler, går det bara in mottagarens Gift Box (där andra kommer att se det, men vet inte vem som gav det). Prova det. Gåvorna i denna samling var designad av Susan Kare, konstruktör av den ursprungliga ikoner för Macintosh 1983. Om du läser detta på en mac, tittar ner på din mellanslagstangenten för att de två tangenter som omger det. Se till att klöver på kommando-tangenten? Japp, det är hennes. Hennes ikon arbete för närvarande säljs på Museum of Modern Art (MoMA) presentaffär i New York.
Hur vi väljer Komen för boten? Våra användare har väglett detta beslut. Breast Cancer Awareness är den största orsaken relaterad grupp på Facebook (och den näst största gruppen på plats). Komen för boten uttalade uppdrag är att rädda liv och avsluta bröstcancer evigt genom att ge människor, säkerställa kvalitativ vård för alla och energigivande vetenskap att hitta botemedel. De har gjort det här i 25 år. Sprid kärlek moncler himalaya. Jared Morgenstern är chef för denna produkt, och vill föreslå kedja presenter till mer komplexa innuendos.På Facebook, anser vi att varje ingenjör har en bra idé inom dem. Vi hade en Hackathon förra veckan, och det var en chans för varje ingenjör till ytan denna idé och spendera en natt slänga bort på det.

moncler moncler outlet 8235 8.8/9(from 8235 reviews) 2,310.47SEK Suppliers: http://www.mjolknabben.se/1/index.php In Stock